Rochia - simbolul etern al feminitatii

Rochia - simbolul etern al feminitatii
In garderoba fiecarei femei exista cateva piese vestimentare ce o ajuta sa iasa din anonimat.
De cele mai multe ori acestea sunt reprezentate de apreciatele si indragitele rochii. Purtam rochii pentru ca aceastea sunt simbolul feminitatii, cu ajutorul carora ne exprimam in orice situatie.
Rochia este si va ramane cel mai special articol vestimentar din garderoba noastra. Acesta este un motiv pentru care rochia, indiferent de croiala si stil va fi intodeauna un articol complex, usor de purtat dar de efect in orice moment.
Secol dupa secol rochia  a creat o adevarata istorie, incepand cu tunica purtata in perioada antica pana in ziua de azi cand rochiile se schimba in functie de trenduri, fulgerator de repede. Depinde doar de atitudinea noastra si de lejeritatea cu care abordam moda, ce stil purtam si cum adaptam rochiile la tinute fashion.
Daca anul 2020 nu a fost generos, din punct de vedere al evenimentelor, lucurile parca incep sa intre pe fagasul normal, in 2021. Va puteti bucura de participarea la diverse ocazii speciale purtand rochii variate asortate cu bijuterii maxi, transformadu-le in tinute spectaculoase.

Rochiile vaporoase stil Boho cu imprimeuri orientale
Foarte apreciate in aceasta vara sunt rochiile vaporoase din matase sau vascoza, cu o croiala care ne permite libertatea de miscare dar ne pun in valoare si feminitatea. O rochie vaporoasa este ideala, atat pentru evenimente de zi, cat si pentru petreceri, seara in aer liber. Rochiile  largi Boho avantajeaza mai multe tipuri de siluete si  se fac remarcate prin modele variate, culori intense, imprimeuri unice, volane jucause si maneci evazate.
      


Rochiile de seara lejere
Rochiile cu croi lejer vor fi intotdeauna in trend pentru ca pot fi purtate de persoane cu siluete diferite, dar se pot accesoriza cu bijuterii, curele mari din materiale naturale si cu siguranta vei crea o tinuta de senzatie. Incearca rochia oversize din material satinat accesorizata cu o curea bej din material care imita rafia si vei avea tinuta ideala pentru o seara de vara.
      

Rochiile Baby-doll
Vrei sa te simti confortabil  si eleganta in acelasi timp? Incearca rochia Baby-doll! Este o piesa vestimentara cu iz retro care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra. Nu degeaba a revenit in trend in 2021. Culorile vii si imprimeurile deosebite te vor face unica in orice moment. O poti purta, atat ca rochie, cat si cu o pereche de colanti intr-o tinuta casual.
      

Rochiile vor fi intotdeauna un must have indiferent de anotimp, culoare, stil sau eveniment.
Noi, echipa Urbanelle apreciem foarte mult acest obiect vestimentar indispensabil, si cu siguranta vom mai scrie alte articole in viitor pe aceasta tema.
Pana atunci, imbraca-te cum vrei si stai cu ochii pe Urbanelle!

 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0722415565 shop@urbanelle.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!