Magia ACCESORIILOR - Inspiratie pentru tinute CHIC

Magia ACCESORIILOR - Inspiratie pentru tinute CHIC

Accesorii clasice care nu se demodeaza niciodata. Daca nu le ai, trebuie sa le cumperi!

Accesoriile fac parte de sute de ani din tendintele modei, fiind purtate atat de femei, cat si de barbati pentru a arata din ce clasa fac parte sau pentru a se proteja de spiritele rele. In prezent, accesoriile sunt menite sa te faca sa arati uimitor, completand tinutele cu stil, rafinament si eleganta. Indiferent daca este vorba de o tinuta pentru birou, pentru o intalnire romantica sau pentru un eveniment, daca vrei sa iesi in evidenta si sa impresionezi placut, ai nevoie de cateva accesorii speciale pe care sa stii ca te poti baza.

Daca nu esti sigura in legatura cu accesoriile pe care ar trebui sa le porti, trebuie sa stii ca exista cateva piese clasice care par sa nu se demodeze niciodata. Continua sa citesti pentru a afla care sunt acestea si, daca nu le ai inca, grabeste-te sa le cumperi, profitand de reducerile de sezon sau de stoc.

Bijuteriile

 

Indiferent daca este vorba despre coliere, inele sau bratari, aceste accesorii nu se vor demoda niciodata. Aceste bijuterii tin pasul cu tendintele modei, sunt realizate din diverse materiale pretioase sau semipretioase si pot avea numeroase forme si culori. Prin urmare, ar trebui sa fie usor sa gasesti cateva bijuterii dragute pe care sa le poti purta la tinute variate.

 

Ceasul de mana

Ceasul de mana este un accesoriu functional, dar si decorativ si poate ridica instant orice tinuta. Exista numeroase marci si stiluri de ceasuri de mana, fiecare exprimand ceva despre personalitatea si stilul femeii care il poarta. Totodata, sunt accesorii atemporale care pot tine pasul cu tendintele modei schimbandu-si aspectul si care, astfel, nu se demodeaza. Cu un ceas elegant de mana, sigur vei iesi in evidenta in orice imprejurare.

 

Ochelarii de soare

In prezent, ochelarii de soare sunt accesorii decorative si functionale pe care medicii ii recomanda pentru a proteja ochii de radiatiile solare. Si, pentru ca nu stii niciodata cand soarele va iesi din nori, indiferent de anotimp, trebuie sa ai la tine o pereche de ochelari de soare. Sunt un accesoriu fabulos, care iti poate schimba semnificativ aspectul cand esti pe strada.

 

Esarfele

Exista esarfe din matase, casmir sau bumbac in culori si imprimeuri superbe si poti alege una pentru fiecare sezon si ocazie. O esarfa din casmir, de exemplu, pe langa faptul ca iti va tine de cald iarna, este un accesoriu de moda excelent. Daca iti doresti o tinuta perfect armonizata, esarfa este accesoriul care poate schimba radical aspectul. Asocierea culorilor si a tesaturilor iti ofera sansa de a crea un look extraordinar si trebuie sa profiti si tu de acest lucru.

 

 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0722415565 shop@urbanelle.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!