2022 - Fashion Free Style

2022 - Fashion Free Style
Cred ca fiecare dintre noi a descoperit frumusetea modei inca din liceu. De atunci ne-am creat, perfectionat si personalizat propriul stil in functie de nevoi, temperament si preferinte.
Conform tendintelor, 2022 este un an propice pentru exprimarea creativitatii fiecarui stil, indiferent ca este comfy, elegant, casual, sport, boem, princess, etc.
Dupa aproape 7 ani de pasteluri, se revine la culori saturate. Stilistul Benjamin Bruno o numeste „terapia prin culoare”.
Se poarta orice, tinute Raver, rochii Boho cu volan, pantaloni largi, ghete tractor, jachete cu taieturi si franjuri, rochii tricotate, denim...

Jachetele cu taieturi sau franjuri vor avea o mare cautare in acest an, unde mai pui ca le poti folosi la o tinuta casual pe care vrei sa o scoti in evidenta sau daca esti mai indrazneata, le poti accesoriza cu bijuterii mari, colorate din materiale naturale.

   


Rochiile Boho cu volan au prins foarte bine in 2021 si fara probleme vei fi in trend acest an purtand rochii tip Boho. Versatilitatea lor este foarte mare, la fel si simplitatea purtarii si imbracarii cand esti pe fuga. Joaca-te cu accesorii, cu texturi si culori la nivelul lor, poarta niste bijuterii masive sau niste manusi din piele si vei arata impecabil.
 

Si, evident ca nu puteam uita de accesorii. In toate tinutele regasim margelele si esarfele din matase. Nu te feri sa porti margele, sa te joci si cu diverse culori, sa le alternezi marimile. Important este sa fie acolo la orice iesire sau eveniment si sa fie puse in valoare de articolele vestimentare alese si de alte accesorii asortate cu margelele superbe de la gatul tau.

 

Fiti pregatite pentru un 2022 colorat, chiar exploziv am zice, unde croielile atipice, culorile tari si imbinarea celor mai extravagante materiale sunt la ele acasa.


 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0722415565 shop@urbanelle.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!